anleggsgartner-tjenester

Anleggsgartnerservice tilbyr alt som har med utomhus å gjøre. Eller som vi pleier å si:
– Du sier hva du vil ha – vi bygger det!

Naturstein

Anleggsgartnerservice tilbyr alt innen naturstein som skifer, granittmurer, granitt trapper, små gatestein (brostein), storgatestein (brostein), kantstein, beleggningstein (granitt), natursteins murer, forblending, brudd skifer, tråkkheller, knott stein (mini brostein), port stolper i granitt, søppelskur i granitt, blomsterkasser i granitt.

naturstein

Beplantning

Vi tilbyr også alt innen beplanting av uteområder, og vi har et tett samarbeid med planteskoler med meget god kvalitet på busker og trær til konkurranse dyktige priser. Vi legger også ferdigplen.m

Skal du ha en flott Thuja hekk eller Barlind hekk, ikke bestem deg før du har kontaktet Anleggsgartnerservice. Vi gir deg en knall pris og en kvalitet få kan matche.

hekk

Ferdigplen

Vi legger også ferdigplen,men om du ønsker tilsåing av arealet ditt gjør vi også det

Beskjæring

Beskjæring av busker og trær er også noe som inngår i vedlikeholdet av et velstelt uteområde, og er noe vi har lang erfaring med. Spesielt er dette noe som er aktuelt tidlig om våren og sent på høsten. Da primært busker og hekker som må beskjæres enten tidlig vår før bladene kommer eller seint på høsten etter bladfall.

Beskjæring

Steinarbeid og betong

Alt av steinarbeider i betong inngår som en del av våre tjenester. For eksempel beleggningstein, kantstein, murer, trapper, støtte murer, heller armert gress, tråkk heller, port stolper, blomster kasser og søppelskur. I tillegg bygger vi alt du måtte ønske i betong.

En annen spesialitet vi har er en type beleggningstein som heter Carpet stones. Den kommer fra Nederland og passer for dem som ønsker en stein foran huset eller utemiljø sitt som ikke så mange andre har. En stein som gir utemiljøet ditt en spesiell og luksuriøs look. Ta kontakt med anleggsgartnerservice for et pris tilbud, Carpetstones kan fåes i flere farger med forskjellig farger på fugemasse (epoxy) eller kan fuges med vanlig subbus, Carpet stones kan fåes som stor gatestein (brostein), små gatestein (brostein) og smågatestein i bue mønster. Steinen er laget i betong men ser ut som naturstein,og den blir penere og penere å se på etter som den blir slitt,og er ett godt alternativ hvis du vil ha naturstein men synes prisen blir for høy.

Carpet-stones

Klikk på ett av bildene i bildegalleriet under for å se flere bilder av Carpet Stones og hvordan resultatet blir seende ut. Ta kontakt med oss for nærmere informasjon.

Annet

Vi utfører også alt innen grunnarbeider som graving sprenging, masse transport, planering, drenering, muring og støpe arbeider. Samt tre felling, stubbefresing og kvisting.