anleggsgartner-service

Anleggsgartnerservice ble etablert i 1995 av Robert Dahl, som også eier selskapet,

Selskapet hovedkontor er i Dal i Eidsvoll kommune, uten at geografien betyr så mye for oss. Vi påtar oss anleggsgartner oppdrag i hele stor-Oslo.

Vi tar på oss alt som har med utomhus arbeid å gjøre, og ingen jobb er for stor eller for liten. Vi mer med andre ord en totalleverandør av anleggsgartner tjenester, enten du er en privat person eller representerer en utbygger.

Har du et problem i ditt utemiljø, eller har noen andre du kjenner som har det, er det bare å ta kontakt med oss. Vi tar en gratis befaring og prøver å komme frem til den beste løsningen gjennom en dialog med deg.

sinsen4

Hvem er våre kunder?

Hovedvekten av våre kunder er idag private, men vi blir også innleid av andre firma for å utføre under-entrepriser eller hoved-entreprise jobber for dem.

Hvorfor velge Anleggsgartnerservice?

Din fordel som kunde når du kontakter Anleggsgartnerservice er at du får en uforbintelig befaring og tilbud. Samtidig som du får fri tilgang til våre tips og råd om hvordan dine ønsker og mål for ditt utemiljø kan bli så optimalt som mulig.

Er du smart lar du Anleggsgartnerservice ta seg alt fra grunnarbeid til finnish, så er du garantert at det ikke kan oppstå noen misforståelser mellom de forskjellige aktører. Lar du Anleggsgartnerservice ta seg av hele prosessen, er det heller ingen problem for oss å garantere for et evig resultat.

Hvorfor anleggsgartner?

Faglige kvalifikasjoner

Robert Dahl er utdannet anleggsgartner, med eksamen fra Statens Gartnerskole Staup på Levanger, samt Agronom eksamen fra Tomb jordbruksskole.

Vår viktigste faglige kvalifikasjon er ikke vår formelle kvalifikasjoner, men vår 20 års lange erfaring fra praktisk anleggsgartner utfordringer.

tomb-jordbrukskole

Samarbeidspartnere

Noen av våre samarbeidspartnere er: